Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Το CarLink σας καλώς ορίζει και συγχρόνως σας ευχαριστεί για την μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και  την εμπιστοσύνη που μας δείξατε μέσα σε διάστημα λίγων ημερών.
Μόλις σε λίγες μέρες φθάσαμε κιόλας τα 4000 LIKE  στη σελίδα μας στο Facebook.
Ανεβαίνουμε μαζί.!!! Και συνεχίζουμε δυναμικά τη δουλειά μας..
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!!



Εικόνες στο παραπάνω link από την έκθεση για όλους τους επαγγελματίες αγρότες.

 
Για όσους δεν καταφέρανε να επισκεφθούν την έκθεση..

Σας έχουμε εμείς μία πρώτη εικόνα απο την επίσκεψή μας στο χώρο της έκθεσης.
Αρκετοί ήταν οι επισκέπτες που τίμησαν με τη παρουσία τους και φέτος την έκθεση για να δούν οτι τους ενδιαφέρει με βάση την επαγγελματική τους ιδιότητα.


ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ..
Μέσα από την online αγορά του CarLink  θα βρεις σίγουρα αυτό που χρειάζεσαι.
Μπες και κάνε την επιλογή σου!!!






Οδηγός Συναλλαγών

Το CarLink.gr επιθυμώντας την ενημέρωση, αλλά και προστασία των μελών του από επίδοξους «πωλητές», σας παραθέτει στη συνέχεια τον Οδηγό Συναλλαγών.
Εφόσον έχετε αποφασίσει να αγοράσετε κάποιο όχημα ή να πουλήσετε το δικό σας, καλό θα ήταν να διαβάσετε προσεκτικά τις παρακάτω συμβουλές για την προστασίας σας και την αποφυγή εξαπάτησης.
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους επισκέπτες, τους ιδιώτες αλλά και τους εγγεγραμμένους εμπόρους, ότι η ιστοσελίδα μας έχει δημιουργηθεί και λειτουργεί ως «πλατφόρμα» ΚΑΙ ΜΟΝΟ αγοράς - πώλησης οχημάτων και ανταλλακτικών (μέσω δημοσίευσης αγγελιών), παροχής υπηρεσιών αλλά και προβολής εταιρειών του μηχανοκίνητου χώρου στο διαδίκτυο. Αναλυτικά:
  • Το CarLink.gr σε καμία περίπτωση δεν αποσκοπεί και δεν μεσολαβεί στην οικονομική διαπραγμάτευση, αλλά και συναλλαγή μεταξύ αγοραστή και πωλητή.
  • Το CarLink.gr δεν γνωρίζει και δεν μπορεί να διασταυρώσει την ορθότητα της πλήρους ταυτότητας (εκτός των εγγεγραμμένων εμπόρων) αλλά και το σκοπό του κάθε μέλους (ιδιώτες, επισκέπτες) συνεπώς και δεν είναι εφικτό να αποτραπούν ενέργειες δόλου.
  • Το CarLink.gr δεν εμπλέκεται σε καμία είδους πληρωμή μεταξύ αγοραστή και πωλητή και σε καμία περίπτωση δεν προτρέπει τα μέλη του σε συγκεκριμένες τακτικές διεκπεραίωσης συναλλαγών. Καλό είναι να γνωρίζετε ότι σε καμία περίπτωση ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ  να λάβετε κάποιο e-mail από τον λογαριασμό CarLink.gr επιθυμώντας την κατάθεση χρηματικού ποσού για αγοραπωλησία οχημάτων ή ανταλλακτικών.
  • Οι μοναδικές ασφαλής συναλλαγές (πληρωμές μέσω κατάθεσης στους Τραπεζικούς Λογαριασμούς της εταιρείας, αλλά και μέσω PayPal) που πραγματοποιούμε με τα μέλη μας είναι οι ακόλουθες: α) ανανέωση συνδρομών από εμπόρους β) Διαφημίσεις εμπόρων. Σε περίπτωση που λάβετε οποιοδήποτε ’’παράξενο’’ e-mail παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο protect@carlink.gr ή στο τηλέφωνο 2310-525258 και fax 2310 525248.
  • Εφόσον εντοπίσετε την αγγελία που σας ενδιαφέρει επισκεφτείτε τον υποψήφιο πωλητή και επιθεωρήστε οι ίδιοι το όχημα, διότι πολλές φορές δημοσιεύονται φωτογραφίες, οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματική κατάστασή του. Επίσης αποκρύπτονται βλάβες και ελαττώματα στο όχημα, με σκοπό να εξαπατηθεί ο υποψήφιος αγοραστής.
  • Έλεγχος οχήματος. Ελέγξτε το όχημα σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο έτσι ώστε να έχετε μια αποτελεσματικότερη αξιολόγηση της κατάστασης του οχήματος. Μην διστάσετε να ζητήσετε προς έλεγχο το βιβλίο του service, το ΚΤΕΟ, την κάρτα καυσαερίων, γιατί όχι και την Ασφάλεια του οχήματος. Επιβεβαιώστε την χρονολογία κατασκευής αλλά και τα πραγματικά χιλιόμετρα του οχήματος  στην αντίστοιχη αντιπροσωπία.
  • Test Drive. Μην διστάστε να πραγματοποιήσετε test drive στο όχημα. Μια βόλτα θα σας διαφωτίσει. Δώστε βάση σε ασυνήθιστους θορύβους. Σε περίπτωση που εσείς είστε ο πωλητής μην επιτρέψετε να οδηγήσουν το όχημά σας χωρίς να είστε συνοδηγός, γιατί υπάρχει η περίπτωση κλοπής. Καλό θα ήταν σε περίπτωση συνάντησης με τον υποψήφιο αγοραστή ή πωλητή να είστε μαζί με κάποιον τεχνικό.
  • Προκαταβολή. Όσο δελεαστική και αν είναι η τιμή στην αγγελία ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ εάν δεν έχετε επισκεφτεί το όχημα αλλά και αν δεν έχετε ελέγξει την ορθότητα  αλλά και γνησιότητα των εγγράφων. Σε περίπτωση ανταλλακτικών προτιμήστε την κατ' ιδίαν επίσκεψη ή την αντικαταβολή.
  • Προσέξτε ιδιαίτερα στον τίτλο του οχήματος, δηλαδή εάν ο ιδιοκτήτης είναι το ίδιο πρόσωπο στο οποίο θα καταθέσετε το χρηματικό ποσό. Μην διστάσετε να ελέγξετε την ορθότητα των στοιχείων της άδειας κυκλοφορίας του οχήματος, ζητώντας το φάκελο του οχήματος στο αντίστοιχο Υπουργείο Συγκοινωνιών όπου ανήκει.
  • Γραπτή Σύμβαση. Εφόσον συμφωνήσετε με τον πωλητή για την αγορά του οχήματος μην βιαστείτε να εμβάσετε οποιαδήποτε προκαταβολή πριν συνάψετε μεταξύ σας μία Σύμβαση Πώλησης – Αγοράς.
  • Αποφύγετε τις προφορικές συμφωνίες με τον Πωλητή ή τον Αγοραστή και ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ να συνάψετε Σύμβαση Αγοράς - Πώλησης όπως στο παράδειγμα της Σύμβασης. Μη διστάσετε να ζητήσετε από τον αγοραστή - πωλητή την επικύρωση της γραπτής συμφωνία σας σε ένα Αστυνομικό Τμήμα.
  • Τραπεζική Συναλλαγή. Βάση της νομοθεσίας περί τραπεζικών συναλλαγών  όλες οι συναλλαγές αξίας άνω των 500,00€ (από την έναρξη του 2014) πρέπει να γίνονται μέσω τραπέζης. Έστω και εάν η συναλλαγή σας δεν ξεπερνάει τα 500,00€, αντί να καταβάλετε σε μετρητά την προκαταβολή, προχωρήστε σε τραπεζική συναλλαγή έτσι ώστε να έχετε την απόδειξη κατάθεσης σε περίπτωση που υπάρξει διαφωνία.
  • Προσέξτε ιδιαίτερα τις συναλλαγές σας με υποψήφιους αγοραστές του εξωτερικού, οι οποίοι ζητούν να καταθέσετε χρηματικό ποσό για την μεταφορά του οχήματος σας στην υποτιθέμενη διεύθυνση του αγοραστή. Αποφύγετε τέτοιου είδους συναλλαγές οι οποίες λειτουργούν κατά αυτόν τον τρόπο.
  • Επιταγές. Αποφύγετε να λάβετε επιταγή είτε από το εσωτερικό είτε από το εξωτερικό ιδιαίτερα από ιδιώτες, διότι ελλοχεύει ο κίνδυνος εξαπάτησης.
  • Επικοινωνία. Ζητήστε και ένα σταθερό τηλέφωνο επικοινωνίας με τον πωλητή ή αγοραστή,  έτσι ώστε να έχετε περισσότερες πληροφορίες. Μην αρκείστε μόνο σε ένα κινητό ή μία διεύθυνση e-mail, διότι είναι πολύ εύκολο να χάσετε τα ίχνη του πωλητή. Προσοχή σε πλαστά e-mails και sms που λαμβάνετε από αγνώστους, οι οποίοι σκοπεύουν να σας εξαπατήσουν, προσπαθώντας να σας χρεώσουν με μεγάλα χρηματικά ποσά, εάν προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους.
  • Προσοχή σε προτάσεις από το εξωτερικό για ξέπλυμα χρήματος. Κάποιες φορές, ορισμένοι μπορεί να επικοινωνήσουν μαζί σας μέσο e-mail ή και τηλεφωνικώς (συνήθως το πρώτο) ζητώντας να σας εμβάσουν ένα τεράστιο χρηματικό ποσό, αγοράζοντας ταυτόχρονα και το όχημα της αγγελίας σας, ενώ αργότερα να τους επιστρέψετε τα χρήματα κρατώντας μια παχυλή αμοιβή, πρόκειται για ’’ξέπλυμα’’ χρήματος. Αποφύγετε οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί τους.
  • Διαδίκτυο. Προσέξτε τα επίσημα έγραφα τα οποία αποστέλλονται μέσω διαδικτύου, διότι υπάρχει πάντα ο κίνδυνος υποκλοπής τους.
  • Προτιμήστε Εγγεγραμμένους Εμπόρους της ιστοσελίδας μας και μη διστάσετε να επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις τους. Αποφύγετε αγγελίες ιδιωτών οι οποίες έχουν ελλειπή στοιχεία επικοινωνίας π.χ. δεν αναγράφουν το όνομα τους.
 CarLink.gr | Βρες το επόμενο όχημά σου!