Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014


Καλως ήρθατε, στην online αγορα αυτοκινητου!!

  • Αγαπητέ Επαγγελματία, κάνε την εγγραφή σου τώρα στο CarLink.gr και κέρδισε 100 Ημέρες Δωρεάν καταχώρησης απεριόριστου αριθμού Αγγελιών!
  • Η νέα μεγάλη Online Αγορά Οχημάτων και Ανταλλακτικών σε έκδοση BETA! Κάντε Like στην νέα εποχή! 
  •  Συμβουλές Αγοράς και Πώλησης. Τι πρέπει να προσέξετε και τι να αποφύγετε στην επόμενη Αγοραπωλησία σας.
  • Αγαπητέ Επαγγελματία, ανανέωσε σήμερα κιόλας την συνδρομή σου και επωφελήσου με 25 % έκπτωση. H προσφορά ισχύει για νέες εγγραφές!  
  • Με το CarLink σύντομα θα παίζεις «μπάλα» και εκτός Ελληνικών συνόρων. AutoLix24.com - Europe's Automarket. 





Η Εταιρεία
Η ιστοσελίδα CarLink.gr είναι ιδιοκτησία της εταιρείας AutoLix24
Επωνυμία:          AutoLix24, Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε.
Έδρα:                 Ι. Δραγούμη 5, 546 25, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο:         2310 525258
Fax:                    2310 525248
E-Mail:                info@carlink.gr
Έτος ίδρυσης:    2013




Αντικείμενο Εργασιών: Παροχή Ιστοσελίδας στο διαδίκτυο, σε Ιδιώτες και Εμπόρους για την αγοραπωλησία οχημάτων και ανταλλακτικών, αλλά και την εύρεση Εμπόρων και Συνεργείων.

Αναλυτικότερα:

Το CarLink προσφέρει μια μεγάλη αγορά για μεταχειρισμένα και καινούργια: Αυτοκίνητα, Μοτοσυκλέτες, Τροχόσπιτα, Φορτηγά έως 7.5t, Φορτηγά άνω των 7,5t,Τράκτορες, Επικαθήμενα, Ρυμούλκες, Λεωφορεία, Αγροτικά μηχανήματα, Δομικά μηχανήματα, Κλαρκ, αλλά και διάφορα άλλα μηχανήματα επαγγελματικής χρήσης.

Το CarLink παρέχει στους χρήστες την δυνατότητα αγοράς και πώλησης ανταλλακτικών και ελαστικών για τους περισσότερους τύπους οχημάτων, ιδιωτικής, αλλά και επαγγελματικής χρήσης.
Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν εμπόρους, συνεργεία, τιμές service οχημάτων, ΚΤΕΟ, και πολλές άλλες υπηρεσίες.
Τέλος παρέχεται η προβολή εμπόρων μέσω διαφημιστικών banners στην ιστοσελίδα.


5 Συμβουλές Αγοράς

5 tips για τη ασφαλή Αγορά του μελλοντικού σας οχήματος.​
1. Ένα παλιό ρητό λέει: Η εμπιστοσύνη είναι καλή, ο έλεγχος όμως καλύτερος! Έστω και αν έχετε εντοπίσει μια μοναδική ευκαιρία ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ποτέ προκαταβολή προτού επισκεφτείτε τον πωλητή και επιθεωρήστε την κατάσταση του οχήματος. Επίσης ελέγξτε τη νομιμότητα των εγγράφων που το συνοδεύουν. Διαβάστε τον Οδηγό Συναλλαγών.

2. Γουρούνι στο σακί; Ποτέ! Μην διστάσετε να ζητήσετε έναν τεχνικό έλεγχο από επίσημο εξουσιοδοτημένο συνεργείο της αντίστοιχης αντιπροσωπείας έτσι ώστε να έχετε μια αποτελεσματικότερη αξιολόγηση της κατάστασης του οχήματος. Μην διστάσετε να ζητήσετε το βιβλίο του service του οχήματος.

3. Test drive ίσον χίλιες λέξεις. Κάντε μια δοκιμή του οχήματος, οδηγείστε το για να πειστείτε ή όχι για την καλή λειτουργία των μηχανικών εξαρτημάτων του. Προβληματιστείτε εάν ακούσετε «περίεργους» θορύβους στο όχημά ή εντοπίσετε προβληματική οδική συμπεριφορά.

4.  Άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας. Εφόσον εντοπίσετε την αγγελία που σας ενδιαφέρει επισκεφτείτε τον υποψήφιο πωλητή και επιθεωρήστε οι ίδιοι το όχημα, διότι πολλές φορές δημοσιεύονται φωτογραφίες, οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματική κατάστασή του. Επίσης αποκρύπτονται βλάβες και ελαττώματα στο όχημα, με σκοπό να εξαπατηθεί ο υποψήφιος αγοραστής.

5. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Εφόσον συμφωνήσετε με τον πωλητή για την αγορά του οχήματος, μην βιαστείτε να εμβάσετε οποιαδήποτε προκαταβολή πριν συνάψετε μεταξύ σας ένα συμφωνητικό πώλησης – αγοράς. Διαβάστε τον Oδηγό Συναλλαγών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου